***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Външно вика посланика на С. Македония. Арестуваха кмета на Община Стамболийски


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 24 ноември   

 

Още един рисков с евентуално рискови и за хората прояви на нездрава душeвност се разхожда измежду нас. Този е и учител.

Това е обявата му, която към този момент е скрил:

„ Имате проблем с уличните кучета? Дразнят ви, не желаете да ги виждате или просто ненавиждате тях и кучерастите, които ги хранят? Не се бавете, обадете се, ние сме ударна група по всеобщо изтребване на помиярите. А ето и разновидностите, които можем да ви предложим: Отстрелване - 70 лева на численост. Отравяне - 50 лева на численост. Цената включва и почистването “.

Има и фотоси (+18)

***

***

Лют скандал се развихри в Народното събрание поради поправките в Изборния кодекс, които бяха гласувани в отрасловата комисия след 18-часово съвещание и през днешния ден влязоха за разискване в пленарната зала.

Според една от признатите с гласовете на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи промени хартиената бюлетина се връща във всички секции като опция за гласоподаване.

***

ГЕРБ нямат желание да образуват кабинет с първия мандат. Това съобщи Андрей Гюров от Политическа партия от трибуната в Народно събрание.

„ България чака проект и визия, хората желаят незабавно да се вземат ограничения, с цел да понижим неравенствата в страната, а единственото нещо което ГЕРБ направи е да избере ръководител на Народно събрание и да вкара безобразието Изборен кодекс “, съобщи той.

***

„ Икономическа полиция ” влезе в Община Стамболийски. Това разяснява пред NOVA кметът на града Георги Мараджиев. 

„ Икономическа полиция ” е влезнала и във фабриката на сина на Мараджиев. Пред общината в Стамболийски се организира митинг.

***

Някой евентуално счита, че думата „ длъжностен “ е някакъв тип ризница за всичко…

***

335 снегорина имат подготвеност за зимното разчистване на София. Определени са и 55 точки в столицата, откъдето да потегля тежката техника, с цел да може почистването да става по-лесно. Това съобщи пред Българска национална телевизия шефът на Столичния инспекторат Ивайло Иванов.

***

„ Когато Топлоелектрическа централа " Марица 3 " не работи, няма замърсяване със серен диоксид. С 40% би трябвало да бъдат понижени излъчванията въглероден диоксид до 2026 г. 

Това може да стане, в случай че въглищните централи не работят на цялостен потенциал или в случай че работят през технологии, улавящи излъчванията и превръщащи ги в други артикули. 

По всяка възможност Европейска комисия ще ни глоби за замърсяване “. 

Това сподели някогашният министър на околната среда Борислав Сандов за " Твоят ден ".

***

Ще му бъде връчен изострен демарш във връзка нападението.

Още нощес българските дипломати са уведомили в детайли управлението на Европейската комисия за тежкия случай в Охрид. Около 20.00 часа локално време нощес бе изпразнен един пълнител при стрелбата против българския клуб. Веднага след нападението българският консул в Битоля Димитър Иванов дойде на място. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР